ANNONS:

Denna blogg använder automatiska affiliatelänkar.

Dagens outfit och nyklippt hår

   

Riktigt sommarvarmt idag också! Jag skulle vilja ha fler sommarklänningar att bara slänga på mig, men hittade inget användbart som inte var i tvätten. Det fick bli t-shirt från Busnel och skinnshorts från H&M Trend. Till detta en guldig väska från Michael Michael Kors och mina gamla espadrillos från Missoni.

 

Jag började morgonen med träning, sedan snabbt in i duschen och därefter ännu snabbare till frisören. Jag hann! Klippte av en bit på längden och så blev det en lätt uppklippning.

 

Skönt att ha sommarklippningen klar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.