Business casual?

Ikväll ska jag äntligen på after work med klädsel: “advokatfirmans namn” casual. Det är två saker som ställer till det; dels värmen som gör att jag inte vill bylta på mig och dels att jag är osäker på klädkoden. Skulle man kunna översätta detta till business casual tror ni?

Om det hade varit en svalare dag hade jag valt mina svarta byxor med volanger från Zara och en vit, kortärmad blus. Men det kommer att bli en varm dag, så därför utgår jag istället från mina nya, sköna skor från Dune och den krokopräglade väskan från Michael Michael Kors som reafyndades i höstas. Sen får jag hoppas att jag hittar kläder också. 😉 Typ en klänning som inte är för varm eller kjol och blus.

Förslag?

2 Comments

  1. Nettan i Sumpan
    17 May 2018 / 09:53

    klänning med lite färgmönster

    • 21 May 2018 / 09:16

      Det blev svart och vitt. 😉 Nästa gång tar jag mönster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.