ANNONS:

Jag testar Murads nya Technoceuticalsbehandling hos Electa i Malmö

Här är första delen av min upplevelse av Murads nya ansiktsbehandling Technoceuticals. Den går ut på syrabehandling på salong som sedan följs upp av hemmabehandling där serum är en av huvudprodukterna. Det finns tre nivåer av peeling, läs mer om dem här, och jag fick peelingen i nivå 2. Dessutom går det att skräddarsy syrapeelingen efter precis alla hudtyper då det går att anpassa förbehandling och hur länge peelingen ligger på huden.

Jag vill också nämna att detta inte är ett sponsrat inlägg. Jag fick möjlighet att via ett pressutskick testa behandlingen och serumet utan några krav på motprestation.

 

Electa finns på flera orter och i Malmö ligger det på Södergatan nära Åhléns. Innan behandlingen fick jag vatten, och det brukar jag aldrig tacka nej till. 😉

 

I min ansiktsbehandling med Murads Technoceuticals ingick rengöring, mekanisk peeling med lite syra, hudanalys, förbehandling med salicylsyra, syrapeeling, två lugnande masker varav en lugnande klinikmask, ögonmask, en härlig massage och avslutande serum, dagkräm och solkräm. Jag fick också ett härligt lipbalm. Totalt tog det ca 50 min.

Jag fick veta att jag är yttorr på vissa partier. Jag har precis kämpat med lermasker då jag fick massor av finnar förra veckan (årstidsväxling), men nu är det stabiliserat så jag kan börja jobba med fukt igen.

När syrapeelingen applicerades kände jag direkt att den verkade och jobbade. Jag fick ha den i några minuter. Min hud är känslig och visst blossar den relativt lätt och blir röd, men den är inte hyperkänslig. Kul att den kunde klara av nivå 2.

 

Jag trodde inte jag skulle kunna visa mig efteråt, men huden var inte jätteröd vid behandlingens avslut. Jag kände mig otroligt ren, fräsch och uppstramad. Den här bilden är precis efter behandlingen. Jag gillar förresten att det gick att behålla ögonmakeupen under behandlingen.

Efter behandlingen fick jag mer vatten.

 

Här är Malin som gjorde ansiktsbehandlingen på mig. Hon berättade hur jag skulle använda serumet hemma. Jag fick också med några prover från Murad. Visar dessa och hur hemmabehandlingen ser ut i del 2.

 

Fick också veta att Murad var först (eller bland de första) med att införa glykolsyra i hudvård och produkter, och att hans filosofi är att alla celler ska må bra och vara fyllda som en färsk vindruva för då ser huden också bra ut.

Är du nyfiken på Murads Technoceuticalsbehandling? Här kan du boka hos Electa i Malmö, Helsingborg, Ängelholm och Stockholm. Electa har inte spa, naglar eller liknande – endast effektiva behandlingar vilket passar mig som fisken i vattnet. Nästa ansiktsbehandling bokar jag utan tvekan hos Electa och jag hoppas det inte dröjer två år igen till nästa ansiktsbehandling. 😉

Frågor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.