ANNONS:

Shortsväder!

Eftersom det är shortsväder ville jag göra ett kollage med shorts. Shorts i denim är ju både snygg och praktiskt. Jag valde att matcha med t-shirt från Morris, skärp från Tiger of Sweden (reas just nu) och röda sandaler från Notabene som bryter av fint mot blått.

Inköpsställen: Allt från Johnells utom skorna som finns hos Boozt.

1 Comment

  1. Johanna
    8 May 2018 / 12:25

    Hej!
    Då jag på ”senare år” fått fula blå märken / åderbrock på baksidan av benen, undrar jag om du vet eller har tips på någon kräm som kan dölja dessa? ☺️ Med tanke på att shorts säsongen nu har börjat..
    Kram Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.