Jag ska testa Murads nya Technoceuticalsbehandling på salong

Det blev hastigt och lustigt vab idag. Så typiskt just idag, men det är bara till att boka om. Tur jag kan blogga hemifrån i alla fall. 🙂

Om en månad har jag fått äran att testa Murads nya Technoceuticalsbehandling hos Electa i Malmö. Jag får en del pressutskick inom skönhet och just denna behandling förmedlades via Spa Supply. Jag älskar effektiva ansiktsbehandlingar och tackade därför snabbt ja. Tyvärr har jag blivit dålig på att unna mig ansiktsbehandlingar, men det ska bli ändring på det.

Murads nya Technoceuticalsbehandling innebär behandling på salong kombinerat med serum att använda hemma. Detta utförs på salong:

Nivå 1. Peeling som förnyar och förfinar hudens struktur. Ger inte rodnad eller irritation.

Nivå 2. Peeling med 5 intensiva exfolierande och förnyande ingredienser, som behandlar djupare rynkor för en jämnare hudstruktur.

Nivå 3. En intensiv dubbelpeeling som innehåller en blandning av Murads Retinol Tri-Active Technology och en effektivt exfolierande formula av AHA. Denna behandling förbereder penetration av efterföljande aktiva ingredienser, som reducerar linjer och rynkor, jämnar ut och ökar hudens lyster.

Och så finns det tre olika serum för hemmabruk. Ett anti-ageserum mot rynkor (detta har jag valt), ett mot oren hud och ett mot pigmentförändringar.

Ser verkligen fram emot detta och kommer självklart att ta före- och efterbilder. Ska också passa på att fråga om andra intressanta hudbehandlingar som diamantslipning, microneedling, thermage och IPL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.