ANNONS:

Tisdagens outfit och test av ny ögonpenna

 

Idag har jag på mig min gamla spetstopp från Zoul/MQ, de nya jeansen från Fiveunits, halsband från Glitter och gamla välanvända boots från Isabel Marant.

Nu har jag hunnit testa jeansen ett par veckor och de är väldigt, väldigt sköna. De sitter perfekt i midjan men för övrigt hade det inte gjort något om de suttit tajtare. Jag skulle tro att de passar bäst på dig som är kurvigare i formen, alltså har mer insvängd midja och bredare höfter samt fylligare rumpa än vad jag har. Mitt tips är att eventuellt gå ner en storlek faktiskt. Här går de att klicka hem.

 

Jag har testat den brunsvarta ögonpennan från Jane Iredale för första gången idag (se bilden). Den är mörkt brunsvart och härligt krämig att jobba med. Lätt att sudda. Än så länge är jag väldigt nöjd med den, men jag måste sudda mer imorgon. 🙂 Min tidigare ögonpenna var ljusare i färgen så den behövde inte suddas lika mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.