Recension: Jeans från Fiveunits

Jag har varit intresserad av Fiveunits sedan jag upptäckte märket i höstas hos Boozt. Dessa jeans är mitt första plagg från Fiveunits som jag testar. Chansade på att beställa i mina vanliga storlek stl 27. Längden är 29 vilken blir lite kortare än hellångt på mig. Priset är ganska hyfsade 899 kr och tvätten är relativt mörkt blå.

Vilken tur jag har! Jeansen är i perfekt storlek och de är dessutom jättestretchiga vilket är bra för dig som ligger mellan två storlekar. Stretchen gör också att de känns extremt bekväma att bära. Inga obekväma jeans här inte.

Midjan är inte för låg och inte för hög utan perfekt.

 

Älskar bensluten!

Jag behåller jeansen då jag behöver nya (mina älsklingsjeans från Reign Italia har nästan hål på knät). Har fått smak för att testa fler jeans och byxor från Fiveunits! 🙂

Här hittar du jeansen!

2 Comments

  1. Caroline
    7 April 2018 / 05:14

    Snygga! Färgen och benslut är en favorit.
    Nyfiken hur dom sitter på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.