Kvällsmöte på Granngården med Floe

Igår var jag på ett kul och intressant möte hos Granngården som Floe höll i. Floe är föreningen för e-handel och logistik i Skåne. Jag har verkligen dragit ner på nätverkandet och går bara på sådant jag verkligen, verkligen är intresserad av.

När jag kom var det avslappnat mingel, sedan fick vi en presentation av Granngården, därefter pizza och efter det fick vi besökare ge förslag på hur Granngården skulle kunna utvecklas på fem år. Bra och intressanta förslag. Kul också med nya kontakter. 🙂

Fick lära mig att Granngården erbjuder tjänster också – Grannhjälpen – det visst jag inte sedan tidigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.