Mina BUS-favoriter – tips till de värsta blekfisarna!

Det börjar bli vår så smått och jag tänker därför dela med mig av mina två favoriter när det kommer till brun utan sol-produkter. Det måste ju vara fler än jag som känner sig fortsatt vinterbleka tänker jag. 😉 Jag har tidigare tipsat om just dessa produkter.

Till ansiktet

Idag inledde jag min egen BUS-behandling. Till ansiktet använder jag helst brun utan sol-dropparna från Clarins. Ansiktet är känsligare än resten av kroppen och jag vill därför designa min egen BUS för ansiktet. Jag använder vilken dagkräm (syror är dock ingen bra kombination – motverkar färgen) jag vill och droppar bara några droppar i min handflata och mixar med dagkrämen. Den bygger på brun utan sol-effekten varje gång den används. Eftersom det bara går åt några droppar varje gång varar den länge, länge. Den går att klicka hem HÄR hos Eleven för 269 kr.

Till kroppen

Till kroppen använder jag gärna Decleor Gradual Glow Hydrating Body Milk. Älskar den praktiska pumpflaskan och att det går att bygga upp BUS-effekten gradvis. Just nu finns den HÄR på kampanj hos Eleven; 250 ml för 271 kr eller 400 ml för 348 kr.

Tips till de värsta blekfisarna!

Jag sällar mig till denna kategori. 😉 Jag vet själv hur lätt det är att ta i för mycket med brun utan sol, så mitt allra bästa tips till er som är riktigt bleka är att bygga upp BUS-effekten gradvis. Bättre att smörja med svagare varianter upprepade gånger än att bli tokbrun (orange!) efter en applicering. Färgen brukar inte bli bra och vem vill se flammig ut?

Sedan är det förstås bra att peela och återfukta huden innan applicering av BUS, för att få ett fint, jämnt och hållbart resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.