ANNONS:

Reafynda smart – tidpunkten är viktig

smart att reafynda nu
Exempel på varor som går att reafynda nu: Hängmatta 99 kr (Jotex), röd spetsklänning Lauren Ralph Lauren 1605 kr (Zalando), julkit Helena Rubenstein 252 kr (Boozt), julkit Rituals 228 kr (Kicks) och glittrande nyårsskor Galmorous 199 kr (Zalando).

Jag har tidigare bloggat om hur man kan tänka för att fynda smart på rean på Black Friday – läs inlägget här. Det är ingen skillnad om det är Black Friday, Crazy Deals, mellandagsrea och allt vad det heter.

Många menar att man ska se upp då gamla kollektioner dyker upp på rean. Det har jag faktiskt svårt att förstå. Jag reafyndar gärna från många olika tidigare kollektioner – om bara rabatten är tillräckligt bra. Kan dock förstå att man känner så om man är osäker i sin smak eller stil, och är orolig för att inte vara trendig. Ett tips kan vara att spana in kommande kollektion för att få en känsla för kommande trender.

I det här inlägget tänker jag tipsa om vilka produkter som är smarta att reafynda just nu. Tidpunkten är nämligen väldigt viktig. Det är mest fördelaktigt att klicka hem sådant som är i helt fel säsong och ju mer framförhållning du har desto bättre fynd kan du göra. Tänk utbud och efterfrågan.

Julsaker är perfekt att fynda nu. Många är trötta på julsaker och det är läge att fynda adventsstakar, ljusslingor, glitter, dekorationer, glöggmuggar och annat som du under julen upptäckt att du behöver. Även luciakläder till barnen är perfekt att köpa nu. Tänk också röda julklänningar.
Inköpsställen: Ellos, Lekmer, Jotex, Bagaren & Kocken, Designonline, Boozt, Zalando

Sommarrelaterade fynd går fortfarande att fynda även om vi är på väg dit. Tänk hängmatta, utomhusleksaker, shorts och sommarklänningar.
Inköpsställen: Jotex, Lekmer

Nyårssgrejer som glittrigt nagellack, ögonskugga och hårspray, samt nyårsrelaterad dukning. Glittrande partyskor och strumpbyxor.
Inköpsställen: Kicks, Bagaren & Kocken, Designonline, Nelly, Lyko, Lindex

Adventskalendrar och julkit tillhör visserligen kategorin julsaker men får en egen punkt här. Perfekt att göra om till andra presenter året runt, eller för att själv kunna testa nytt till ett lägre pris.
Inköpsställen: Kicks, Hudoteket, Grand Parfymeri, Eleven, Boozt, Lyko

Vinterjackor och -skor reas och eftersom vintern knappt startat, i Skåne åtminstone ;), är det flera månader kvar av säsongen.
Inköpsställen: Boozt, Zalando, Ellos, Nelly

Har du fler tips? Dela gärna med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.