Så tomt det blev

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

Nu är det mesta julpyntet borta. Kvar är julgranen och adventsstakarna som ryker i helgen. Inte bokstavligen alltså. 😉

Men så tomt det blev. Eller så är det en vanesak. Tänker att jag måste få in lite snygga växter, lägga en duk på bordet, styla lite snyggt, byta stolarna som börjar bli instabila och hitta ny fönsterlampa. Tipsa mig gärna om en passande lampa till fönstret (på fot alltså). Först tänkte jag köpa en budgetfot och sätta en Svenskt Tenn-lampskärm på den för att liksom hotta upp den. 🙂

 

Tänker byta till dessa stolar. Lite mer stoppad sits, passar bra till bordet och snurrfåtöljen vi redan har. Tog kromben eftersom bordet har det. Skulle jag valt nytt från början igen hade jag nog valt en helt annan stil, men samtidigt är jag sjukt nöjd med bordet som går att få riktigt långt när så krävs. Så jag beslöt mig för att göra det enklaste; köpa typ likadana stolar igen och slippa tänka. Dessutom i budgetklassen. Målet är att de ska hålla sig fina i minst 2 år, för att passa in i mina planer…

 

Nu damp Svenskt Tenns nyhetsbrev ner i inkorgen. Å, så fint! Jag ska helt klart satsa på mer grönska – tulpaner, vårlökar och krukväxter.