Black Friday – så fyndar du smart

Black Fridar fynda smart

Jag vet att inkorgen dräller av Black Friday-erbjudanden och att mobilen plingar mer frekvent än vanligt med fyndiga erbjudanden. Därför tänker jag dela med mig av mina bästa tips så att du kan hålla huvudet kallt, och slippa gå under helt enkelt. 😉

  1. Köp sådant du ändå skulle köpa längre fram. Det kan röra sig om julklappar, presenter, hudvård du vill bunkra upp med eller den där väskan du suktat efter hela hösten. Som i mitt fall. 😉 Då är det mindre risk att du klickar hem något bara för att det finns på rea eller är billigt.
  2. Köp lyxigare än normalt! Steppa upp kvaliteten och köp sådant som du normalt sätt tycker är för dyrt. Det är inte kul att lägga 1000-tals kronor på, ursäkta, skit som inte håller i längden. Tänk att det ska vara hållbart och användbart under en längre tid.
  3. Håll koll på priserna minst en vecka innan Black Friday. Eftersom jag bloggat om Black Week hela veckan så har du förmodligen koll på detta. 🙂 Då slipper du bli lurad av erbjudanden som kanske inte alls är så billiga som du först tror.
  4. Köp i flera storlekar. Jag brukar alltid tipsa om hur viktigt det är att köpa två storlekar av samma plagg, särskilt om du inte känner till märket så bra eller brukar pendla mellan två storlekar. Detta är speciellt viktigt under Black Friday när varor snabbt kan ta slut. Testa hemma i lugn och ro och skicka sedan tillbaka det som inte passar. Då behåller du Black Friday-rabatten.
  5. Är magkänslan rätt? När du lagt allt i varukorgen och ska betala, känn efter så det känns rätt. Vill du verkligen ha de produkterna du har lagt i varukorgen?

Sugen på att fynda? Kolla in mina bästa Black Friday-tips i högermenyn (om du sitter vid dator) eller scrolla ner om du kommit hit via mobil. Jag kommer att uppdatera under hela Black Friday inklusive helgen och på måndag.

Lycka till med att fynda smart! 🙂

2 Comments

  1. Anki
    24 November 2017 / 14:16

    Jag gör inga spontanköp på Black Friday för 20% 😏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.