ANNONS:

3 överdelar på Nellys designerrea

Nelly har ett extra fint erbjudande för dig som vill reafynda designerplagg och -väskor. Just nu får du 15% extra rabatt på all designerrea med rabattkoden DESIGNERSALE.

Jag har valt ut överdelar eftersom det är ett intressant plagg som det behövs ganska mycket av i garderoben. Jag är väldigt förtjust i t-shirts och älskar mina t-shirts från YSL, Kenzo och Busnel. Ofta snygga tryck och bra kvalitet som håller. Funderar på en off-white t-shirt från Morris att komplettera med.

Den finstickade tröjan från Lauren Ralph Lauren med volanger ingår också i Nellys erbjudande. Det är den jag har i off-white. Så skön och tillräckligt fin att ha på festen också, förutom till vardags på jobbet förstås.

Här är direktlänkarna: 1 / 2 / 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.