ANNONS:

Livet som egen företagare jämfört med att vara anställd

Idag är första riktiga jobbdagen efter jul och nyår. Trodde det skulle vara värre att gå upp än vad var det var, men jag är ganska pigg efter proteinpannkakor och kaffe. Visst skulle jag somna direkt om jag bara tillät mig ;), men det tänker jag inte göra. Istället ska det bli härligt att jobba och bara koncentrera sig på det. Dra upp nya riktlinjer inför året jobbmässigt och kanske lägga in en träning på lunchen.

När jag började på mitt första riktiga jobb som 25+are hade jag planer på att gå i pension så tidigt som möjligt, typ vid 55. Och jag tyckte att en tjänst på 60% (3 dagar per vecka) hade varit mer lagom. För att vara fri. Så olika jag tänker nu. 😉 Jag tänker inte ens att jag vill gå i pension någon gång och jag jobbar varje dag. Är så tacksam för att själv kunna bestämma över och disponera min tid, och inte minst att slippa pendla. Sådan tur att Internet kom igång i exakt rätt tid för mig. 🙂

Nu kanske jag glorifierar företagandet, men självklart finns det baksidor också. De tar vi en annan gång. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.