ANNONS:

Svenskt Tenn julen 2017

Igår släppte Svenskt Tenn sin julkollektion 2017. Tidigare julkollektioner finns också att köpa. För mig som älskar Svenskt Tenn är det en dröm att kunna köpa juldekorationen där också och kunna behålla stilen.

I år har det bland annat tillkommit nya juldekorationer för gran; hängen och girlanger.

 

Här är ett litet urval av utbudet hos Svenskt Tenn julen 2017. Kan tipsa om ljusstaken i form av en ängel som jag haft i några år. Den får faktiskt stå framme året runt numera. Jag har också två ljusstakar i form av stjärnor och såg att Svenskt Tenn säljer smala ljus som är långa. Detta hade jag missat. Perfekt, för då slipper små, korta julgransljus brinna upp alldeles för snabbt.

Här hittar du Svenskt Tenn julen 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.