ANNONS:

Recension: Kashmirtröja från Zalandos eget märke

Du kanske minns att jag tipsade om kashmirtröjor från Zalandos eget märke? Jag beställde hem en i svart med v-ringning för test, och nu är det dags för en liten recension. Jag har inte tvättat den så jag kan inte uttala mig om hur den är efter några tvättar.

 

Anledningen till att jag beställde just en svart var att ingen av de andra färgerna lockade mig och att svart trots allt passar till väldigt mycket i min garderob. Sedan kräver ju svart en hel del från mig eftersom det inte är min bästa färg – jag får lägga en rejäl makeup med ganska kraftfull foundation och lägga krut på bronzer och rouge. Vara noga med concealer under ögon och så vidare.

Men eftersom kashmirtröjan har en v-ringning kommer hud närmast ansiktet och det finns möjlighet att sätta en off-white blus under till exempel. Eller varför inte en passande scarf?

 

Storleken känns normal och inte tajt. Den är nätt och fin, och det är just det jag gillar med kashmirtröjor – att de värmer trots att de inte är bylsiga. En annan fördel är att kashmir inte sticks. Jag skulle aldrig kunna ha lammull till exempel. Tröjan finns i 5 olika färger. Priset på 699 kr känns rimligt. Här finns den att klicka hem!

 

Ska också passa på att recensera ett par ullvantar från Lauren Ralph Lauren och kjolen nedan.

Jag valde stl M på handskarna och de sitter perfekt. Ulltyget är väldigt fint och det kan vara de lyxigaste ullvantarna jag testat. Detta är verkligen inget grovstickat. Det är dock inga vantar för ett vinterregnigt Skåne så jag får se hur jag gör. Skinn kanske passar mig bättre. Å andra sidan gillar jag skarpt att det går att använda mobilen samtidigt som jag har handskarna på. Här finns de att klicka hem!

 

Och slutligen ska jag berätta kort om den här sammetskjolen från Mint&Berry. Den kostade 209 kr och är ett typiskt budgetfynd. Ganska slinkig i kvaliteten och i trevlig modell med rosett och en aning omlottkänsla. Storleken är normal och kjolen är stretchig. Helt klart värd sitt pris även om det inte är en kvalitetskjol jag kommer att ha 20 år framåt. 😉 Den finns att klicka hem här!

2 Comments

  1. Sabi
    17 November 2017 / 10:34

    Hej,
    Ett tips gällande kashmir samt ull är att vädra plagget, dem ska inte tvättas för ofta. Vädra och om ev svettlukt sitter kvar dagen efter då kan man tvätta i ullprogram/handtvätt i maskin. Jag har gjort så i många år och det funkar alldeles utmärkt.
    Om kashmir noppar så e det helt normalt. Ta en tät kam och försiktigt kamma bort nopporna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.