Tips när du ska köpa kavaj

kavaj

Här är 6 svarta och blå kavajer i olika priser – från några hundralappar till flera tusen. Kavaj passar in i många olika sammanhang och hjälper till att strama upp outfiten på jobbet eller till festen.

Det finns verkligen en kavaj för alla. Dubbelknäppning för dig som vill bredda, enkelknäppning för dig som vill smalna av, med v-ringning om du vill minska axlar och byst och så vidare. Tänk också på var kavajen slutar. Det är där blickarna dras dit. Titta inte enbart hur det ser ut framifrån – se också från sidan och bak. Testa att röra armarna upp och ner så att kavajen inte stramar.

Här är 6 kavajer från Ellos:

  1. Svart längre kavaj, Cream
  2. Blågrå kavaj, Cream
  3. Svart kavaj med stora fickor, Dagmar
  4. Kritstrecksrandig kavaj, J. Lindeberg
  5. Svart dubbelknäppt kavaj, Morris
  6. Svart dräktjacka, Ellos Collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.