ANNONS:

Recension: Teddyjackan Lila från Stand

Nu ska jag recensera teddyjackan från Stand. Det är andra höst-/vinterjackan jag testar i år. Jag passade på att beställa hem den från Boozt i helgen när de erbjöd 20% rabatt på en mängd olika höst- och vinterjackor. Egentligen skulle jag inte ha en svart jacka, men den såg så mysig och fin ut.

Priset ligger normalt på 2500 kr men jag fick den för 2000 kr i och med rabatten. Det är inte äkta teddy utan fuskpäls, och den är fodrad med tyg av polyester och viskos.

 

Direkt när jag tar på den upptäcker jag att den är lätt och väldigt skön. Den är rymlig men normal i storleken. Jag valde stl 38. På mig räcker den nästan helt över ändan, vilket jag tycker är en fördel när det gäller jackor – gillar inte att frysa. Det är svårt att i detta milda höstväder uttala sig om huruvida den är höst- eller vintervarm, men efter ett tag när jag tar foton känner jag att den verkligen värmer, så den är inte av det kallare slaget.

 

Designmässigt måste jag tyvärr medge att den är som en lyxig fleecejacka, tjockare och mer välgjord än en vanlig, där spännet i halsringningen är det enda som höjer modegraden. Ja, rent krasst är det så. Egentligen är det inte alls rimligt att denna fleecejacka, om än lyxiga, ska kosta 2500 kr (eller 2000 kr som jag betalade), men samtidigt är det något som gör att jag ändå funderar på att behålla den. Hade den kostat 1000 kr hade det varit solklart. Det är den typen av jacka man gärna använder eftersom den är galet skön att ha på sig, men för att få en finkänsla gäller det att komplettera med accessoarer som lyfter den.

 

Ska ärligt säga att jag inte riktigt vet hur jag ska göra än. Kanske att jag klickar hem teddyjackan från Gina Tricot istället med ett pris på 299 kr. Den är dock ej fodrad.

Här är fler bilder:

 

4 Comments

 1. Anna
  20 September 2017 / 13:36

  Jag tänker exakt som du. Hade den varit billigare hade jag också behållt den men nu är jag också tveksam. känns som att den skulle varit lite lyxigare till det priset😊

  • 20 September 2017 / 14:09

   Skönt, då är jag inte ensam kritisk. 🙂 Ska testa den senare idag igen och känna efter.

   • Anna
    21 September 2017 / 20:29

    Jag skickade tyvärr tillbaka min idag. Tyckte den var i dyraste laget😉

    • 21 September 2017 / 21:43

     Jag skickade också tillbaka min idag. Känns som ett vettigt beslut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.