ANNONS:

3 vinterkappor – vilken ska jag expressbeställa?

Jag tycker det går för långsamt att hitta ny vinterjacka eller -kappa genom att testa en per vecka. Måste hinna testa en till innan helgen. Funderar därför på att beställa en av dessa tre alternativ från Ellos som erbjuder expressleverans. Det innebär att jag hinner få hem paketet imorgon redan om jag beställer senast kl. 12 idag. Alternativt senast kl. 12 imorgon torsdag så får jag hem den på fredag.

 1. Vinröd parkas från Didriksons
  Sportigare modell och jag vet att den är bra vad gäller motstånd mot väta och kyla. Har tidigare köpt Didriksons till barnen och funderar på att göra det denna vinter också. Längden blir bra på mig men färgen kunde varit bättre. Ingen direkt finkappa men på vintern är det så skönt att slippa frysa i en ullkappa där vindarna med lätthet blåser igenom.
 2. Beige ullkappa från Esprit
  Färgen är kanon till mig och det är enkelt att matcha med olika halsdukar och outfits. Skärp i midjan ger mig dock ingen fördel. Längden kunde varit kortare men fungerar med stövlar eller boots.
 3. Grön ullkappa, Morris
  En ullkappa som ser riktigt varm ut. Eftersom den är lång lär jag inte frysa. Färgen är hyfsad. Långt brukar inte bli en hit direkt på mig som inte är så lång. Ändå dras jag till den för att den sticker ut. Man måste våga testa.

Tips! Rekommenderar alla att leka klippdocka och att väga för- och nackdelar mot varandra vid köp av ny vinterjacka eller -kappa. Ja, annat också för den delen, särskilt dyrare inköp. Mycket lättare att bestämma sig!

Vilken röstar du på att jag ska beställa? Jag tror jag redan har bestämt mig men alltid kul att höra olika åsikter. Jag kanske ändrar mig. 😉

4 Comments

 1. Anki
  21 September 2017 / 12:46

  Den beiga kappan är ett säkert kort, men den rutiga är läcker🙂
  En beige kappa finns alltid att köpa.

 2. Caroline
  21 September 2017 / 14:30

  Håller med Anki! Älskar den rutiga! Prova och se:)

  • 21 September 2017 / 21:45

   Funderar på att åka till Best of brands eller annat ställe och testa den på plats. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.