ANNONS:

Onsdagsfrukost

onsdagsfrukost

Det är lillelördag så jag lyxar till frukosten med färska bär istället för äpplemos och nyrostat kaffe. En bra början!

Igår trodde jag att jag skulle kunna träna idag eller åtminstone inom ett par dagar, men jag inser att jag är för hostig och snörvlig. Så det blir vila idag också. Snart två veckor sedan jag tränade och det känns så trist. Men jag kommer att vara peppad när jag väl kan sätta igång igen. 🙂

Idag tänkte jag bland annat bjuda på en recension av teddyjackan från Stand. Vad mer vill du att jag ska blogga om? Något speciellt plagg eller annat du vill ha tips om? Kommentera här i inlägget eller maila till info@kathe.nu.

2 Comments

  1. 21 September 2017 / 08:12

    Viktigt med en bra start på dagen.
    Och en god frukost som både smakar gott och ger bra energi kan lätt ge en god fortsättning på dagen.
    Hoppas du kryar på dig och kan komma iväg och träna snart igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.