ANNONS:

Om min torsdag och varför jag bar solglasögon på Netto

tors1
Här kommer ett blogginlägg med mixade bilder från min dag.

Har funderat över midsommarklädsel. Kanske blir det två olika då det är två olika aktiviteter. Och det ska inte vara rent för kalla kläder. Vill inte frysa och vara förkyld lagom till söndag.

På bilden ett nytt plagg från Zara (visar närmare i ett annat kommande inlägg) och kappa från Zara. Till detta gummistövlar om så krävs. 😉 Detta är ena förslaget.

 

tors5
Efter en ganska produktiv jobbdag hämtade jag twinsen. Hade med mig rosor som de fick ge. Tyvärr var det ganska många pedagoger som hade hunnit gå hem men personalen fick också en annan present som varar ett tag. Eller som mer rätt sagt är återkommande. Vill du veta vad? Kolla här. 😉

 

tors8
De fick inleda sommarlovet med att plocka smultron och trä på gräs.

 

tors9
En sommarklassiker!

Jag förstår inte varför mina stövlar är så populära när de har egna. 😉

 

tors7
Och så behöver jag råd. Lova att inte skratta :), men är detta oregano eller vanligt ogräs. Det mörkare är ogräs, men jag menar det ljusare. Vad tror du? Jag hade en mindre planta där för några år sedan…

Efter smultronplockningen åkte jag snabbt till Netto för att inhandla några nödvändigheter. Åkte först en sväng till Ica men när jag upptäckte alla bilar insåg jag att jag fick nöja mig med Netto. Fick nästan panik när jag insåg att jag glömt ta med glasögon. Var bara till att gå in med solglasögonen (med styrka). Usch, gillar inte att leka märkvärdig. 😉

 

matjes1
Jag fick tag i receptet – tack, tack snälla läsare! Kom på att jag saknar gelatin, men det får gå med något annat gelebildande.

 

tors2
Gjorde tre mandelmarängbottnar till jordgubbstårtan imorgon.

 

tors10
På kvällskvisten hittade jag en gammal vit spetsklänning från H&M Divided. Den ligger ganska bra till inför morgondagen.

Nu ska jag lägga mig faktiskt, för imorgon blir det full rulle. Igen. 🙂 Bloggar förstås lite under förmiddagen. Är inne i en bloggperiod känner jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.