ANNONS:

Shoppingtips från Vero Moda-butiken – jag testar skjortklänning och blus

vero moda5
Jag besökte Vero Moda-butiken på Emporia igår. Hittade den här långa skjortan som jag direkt tänkte kunde passa som klänning på oss som inte är så värst långa.

Det är inte ofta jag väljer grått eftersom många nyanser är kalla men jag tyckte denna hade något varmt i sig, så jag beslöt mig för att testa den. För er nya läsare kan jag informera att jag är ljus och varm i mina egna färger. Läs mer om varmt och kallt här. Kortfattat innebär det att om jag väljer ljusa, varma färger som harmonierar till mina egna färger får jag mer glow och ser fräschare ut än om jag väljer svart till exempel som är en mörk och kall färg – helt olik mig själv. Då får jag dra på rejält med makeup. 😉

 

vero moda2

vero moda1

Så här ser den ut på. Orkade inte ta av kjolen jag hade på mig. 😉 Trodde jag valde stl 38 men hade tydligen tagit 36. Tyckte väl att det var lite konstigt att den satt ganska perfekt runt höfterna. Jag brukar alltid få onödigt mycket tyg där.

Nu är det ju så att randigt på tvären breddar medan ränder på längden smalnar av. Så rent krasst skulle jag som har mer axlar än höfter ha ränderna tvärtom. Men man ska alltid testa, och i det här fallet tycker jag det blev bra. Den har ju en rand i mitten som delar av och jag har alltid lite uppknäppt ändå när jag kan.

 

vero moda4
Här är en topp i en ganska varm, gul färg. Ljuset gör att den ser kallare ut på bild än vad den är i verkligheten.

 

vero moda3
Så här ser den ut på. En trevlig blus att ha till det mesta i sommar. Den finns i flera olika färger.

Kolla in Vero Moda här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.