ANNONS:

Läser Styleby för att få mode – inte porr

styleby porr
Fick hem senaste Styleby i förra veckan, tror jag det var. Jag har prenumererat på den en längre tid eftersom redaktionen är snabba med att fånga upp trender inom mode. Före detta modebloggaren Elin Kling och chefredaktören Jonna Bergh står bakom tidningen.

Icke ont anande började jag bläddra i den.

 

styleby porr2
Ehhhh…. Mode? Tror inte det. Och givetvis är det en manlig fotograf, eller förlåt – konstnär, som tagit bilderna. Jag blir bara så trött på sådant här. Hur tänkte redaktionen nu då som lät detta passera?

Det blir ännu roligare när jag läser om vad Styleby själva skriver om tidningen:

STYLEBY är landets snyggaste modemediavarumärke som riktar sig till de allra mest modeintresserade kvinnorna (och de som konsumerar mest) i Skandinavien. STYLEBY koncentrerar sig helt på mode och skönhet och dess internationella prägel har gjort varumärket ryktbart långt utanför Sveriges gränser. Smart, snygg, inspirerande och oerhört trovärdig – det här är titeln för Skandinaviens bäst klädda kvinnor.

2 Comments

  1. 31 May 2017 / 21:14

    hahah det är tydligen mode att visa gump haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.