ANNONS:

Tisdagens outfit & avslutning

dagens46

dagens45
Kappa Zara / T-shirt Acne / Kjol Rut & Circle / Boots Vagabond / Väska Modalu

Idag chansade jag på kjol och det var faktiskt lagom varmt/kallt i Helsingborg. Dock ser jag nu att benen är kritvita. Måste ösa på med BUS. 😉 Eller så får jag helt enkelt tänka om och gilla vita ben. 🙂

Det var sommaravslutning för inkubatorgruppen på E-commerce Park i Helsingborg med diplom, avtackning, tårta och bubbel. Ett trevligt avslut. Visst har det gått åt många timmar det senaste året till att köra till Helsingborg men det har självklart varit värt det.

2 Comments

  1. 30 May 2017 / 16:50

    jInget fel med vita ben så länge de är så snygga som dina!!!! Åh den kappan är så snygg och ingen blev gladare än jag när jag hittade den i fushia, min favoritfärg!
    Kram
    Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.