ANNONS:

Hud som slår bakut

yrhudtest3
Jag tycker det är himla kul med hudvård, och det har nog blivit så eftersom min hud är känslig för hormoner, sol, mat, hudvårdsprodukter, makeup och så vidare. Jag har sedan tonåren var tvungen att ta hand om den minutiöst.

Vet inte än om det beror på årstidsväxling eller att jag använt primer tre dagar i rad.

Just nu är den värre än någonsin. Vet inte än om det beror på årstidsväxling eller att jag använt primer tre dagar i rad, men något måste göras. Jag har orenheter och den är allmänt i obalans.

Bilden ovan är från Tradedoublers bloggevent förra våren. Jag gjorde Yves Rochers hudtest och fick väldigt bra resultat. Huden är alltså inte solskadad eller så, men just nu har jag ömmande finnar både här och där som är svåra att dölja.

 

ansiktsmask1
Jag ska använda lätt makeup (vilket inte är så kul egentligen när man vill använda full täckningsgrad), inte äta choklad/godis/ostar och använda renande masker och syror. Inom en vecka beräknar jag att huden ska vara fin.

Kanske det också blir en ny produkt. Ska spana in hos Skincity, Eleven och Grand Parfymeri. Tänker mig lermask eller mask eller dagkräm med syra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.