Läsarfråga: Hur snabbt gick Loreal Washout ur håret?

haret1
Jag fick den här läsarfrågan:
Tyckte att det blev jättesnyggt men förstår att det kanske inte riktigt var den färgen du hade förväntat dig. Men så här i efterhand, var det lätt att tvätta ur färgen? försvann den efter ca 3 tvättar eller stannade färgen kvar? Är själv sugen på att testa den rosa men är orolig att färgen inte går ut ur håret efter ca 3 tvättar som det står på förpackningen. Hur funkade det för dig?

Mitt svar:
För ett par veckor sedan färgade jag håret (topparna för ombréeffekt) med Loreal Washout i färgen peach. Enligt produktbeskrivningen ska den tvättas ut på ca 3 tvättar. Vid första tvätten schamponerade jag friskt med djuprengörande schampo och inpackning som fick sitta i ett bra tag. Då försvann väldigt mycket färg och jag tyckte det kändes mer bekvämt att bära upp.

Efter totalt fyra tvättar ser det ut som på bilden. Det kan anas en viss färg och jag antar att den kommer att sitta i ett bra tag. Det är dock inget som stör mig faktiskt, utan jag upplever att det händer något i håret.

Så jag måste säga att de sista färgresterna sitter kvar ett tag men jag upplever att det tvättas ur på ett snyggt sätt.

2 Comments

  1. Sara
    18 June 2017 / 20:01

    Jag testade den blå som skulle sitta i 5-10 tvättar. 6 veckor är den fortfarande kvar, tvättar 3 ggr i veckan 😂. Peach verkar vara mer “sann” eller vad man säger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.