Hjälp, vad har jag gjort med håret?

colorista peach1
Nu har jag testat Loreal Colorista Washout i nyansen peach som är som en inpackning med färg som ska hålla i ca tre tvättar. Här har jag låtit det verka i 15 minuter och därefter sköljt ut.

 

colorista peach3
Så här ser det ut när det är torrt.

colorista peach2
Ser ganska ljust ut på dessa bilder men jag kan garantera att det är en ganska kraftfull nyansering. Först tänkte jag “Hjälp, jag har förstört håret. Vad har jag gjort?”, men sedan sansade jag mig och insåg att jag får se ut så här i helgen och tvätta ur det till nästa vecka. 😉

Men det var kul att testa. Tror jag hade trivts bättre om färgen verkligen hade blivit varmt aprikos. Det ser ganska röttrosa ut i verkligheten. Färgen var snyggare innan håret torkade.

6 Comments

  • 26 February 2017 / 13:28

   Tack! Var kul att testa i alla fall. 🙂

 1. 25 February 2017 / 14:00

  Haha jag tyckte det blev jätte fint.

 2. Amanda
  8 March 2017 / 00:18

  Tyckte att det blev jättesnyggt men förstår att det kanske inte riktigt var den färgen du hade förvänta dig. Men så här i efterhand, var det lätt att tvätta ur färgen? försvann den efter ca 3 tvättar eller stannade färgen kvar? är själv sugen på att testa den rosa men är orolig att färgen inte går ut ur håret efter ca 3 tvättar som det står på förpackningen. Hur funkade det för dig?

  • 9 March 2017 / 16:34

   Kommer att svar alldeles strax i ett eget inlägg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.