ANNONS:

Best of Brands höjer rabatten – kolla in mina reatips

Best of Brands reafynd
Igår ökade Best of Brands på rabatten till 40% rabatt vilket gäller all rea. Hittade jättemycket fint från t. ex. Barbour, Ralph Lauren, Maison Scotch, Busnel, Michael Michael Kors och Dagmar. Många snygga och funktionella ytterplagg och halsdukar som passar bra i vinterkylan. Jag har själv en vinterjacka från Busnel och kan garantera och du inte fryser i vintermodellerna (1 och 2) i första taget.

Här är direktlänkar till reafynden!

1. Jacka Barbour
2.  Ljus jacka Barbour
3. Olivgrön vaxad jacka Barbour
4. Svart blazer Maison Scotch
5. Randig tröja Maison Scotch
6. Tartanrutig kashmirsjal Barbour
7. Mörkbeige ulltröja Ralph Lauren
8. Sneakers Michael Michael Kors
9. Klänning Maison Scotch
10. Jeans Michael Michael Kors
11. Ullcape Busnel
12. Krämfärgad halsduk i lammull Barbour
13. Poncho Michael Michael Kors
14. Örhängen Sophie by Sophie

Eller kolla in all rea här!

2 Comments

  1. Anna
    6 January 2017 / 14:49

    Jag beställde en väska från Best of Brands när de startade sin rea under mellandagarna. Väntade och väntade(!) länge på leveransbeskedet, och först igår fick jag besked att nu äntligen (!) hade de skickat väskan, precis samma dag som de sänker rean ytterligare. Jag fick dock inte det nya priset 🙁 Deras kundtjänst råder mig att skicka tillbaka väskan (59kr frakt som jag får stå för) och göra en ny beställning istället för att få det nya priset. Suck, vilket krångel. Förstår mycket väl det juridiska och avtalsbindning, men jag förstår även kundservice. Detta var första gången jag beställde från Best of Brands, men ska nog handla från de andra jag brukar handla från i fortsättningen då det är smidigare.

    • 8 January 2017 / 18:55

      Nej, vad tråkigt! Annars brukar ju de olika kundtjänsterna vara ganska generösa i sådana här fall, särskilt eftersom du nu fick vänta också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.