ANNONS:

Befriande att slänga ut julen

julpyntHela dagen har ägnats åt att slänga ut julen. Otroligt befriande. I detta ögonblick klipper sambon och H ner granen så snart är den också borta. Kvar är adventsstakarna i guld och en stjärna, annars är allt annat inomhus borta.

När jag kom igång med att städa undan julen passade jag på att kalka av vattenkokaren inför tekokandet ikväll, plocka undan på köksbordet, våttorka och ta upp leksaker på barnens rum. Kidsen har en förmåga att dra ner fler och fler grejer i vardagsrummet och köket. 😉

Strax ska kylen fyllas med ny och fräsch mat. Ikväll blir det slapping framför TV:n. Vill passa på att önska er en härlig kväll.

P.S. Ska tipsa om de 5 bästa reorna också idag – inlägget kommer inom någon timme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.