ANNONS:

Träningen går lysande på sommaren & tips på kesellaglass/kvargglass

Kortfilm efter träningen igår morse!

Äntligen går träningen som smort! Jag har bulkat på bra under våren men har inte tränat lika intensivt och frekvent som jag tänkte mig. Men nu så… Fick till fyra bra styrkepass i förra veckan. Så jag struntar i deff som jag först tänkte – måste först bygga på mer.

kvargglass
Läste hos en facebookvän att det släppts en kesellaglass från Hodells. Den kan nog vara något för mig som inte gillar t. ex. yoghurtglass. Kesella och kvarg är mer min grej. Hoppas det kommer en variant där ena sidan har toppats med nötter. Det hade varit mums! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.