ANNONS:

Cleareyes lanseras äntligen i Sverige

cleareyes1
Clear Eyes är de mest effektiva ögondroppar jag har testat och eftersom de inte har fått lov att säljas i Sverige tidigare har jag de senaste tio åren jagat runt efter dem på Tradera och i olika webbshoppar. Men nu slipper jag och andra Clear Eyes-frälsta det för Apoteket säljer Clear Eyes produkt Cleari från och med augusti i år 2015. Jag har ingen erfarenhet av Cleari, men jag antar att produkten är en motsvarighet till Clear Eyes, bara att namnet skiljer. Vad jag kan se skiljer sig inte halten av det aktiva ämnet.

Cleari är en ögondroppslösning som innehåller den aktiva substansen nafazolinhydroklorid (0,12 mg/ml) som gör att blodkärlen drar ihop sig, och därmed försvinner symtom som röda ögon och grusighet. Cleari verkar på bara några minuter.

Själv älskar jag allt med snabb effekt, men är självklart försiktig med att överdosera den här typen av läkemedel även om det numera säljs receptfritt på Apoteket.

Läs mer om Cleari i FASS.

1 Comment

  1. Sofie
    25 April 2016 / 19:18

    Jag köpte nyss clear eyes ödondroppar hos http:clear-eyes.se. Tack för tipset. Letat länge efter dessa då jag sist köpte på mig ett gäng när jag var utomlands. Skönt att även hitta dessa i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.