ANNONS:

Två nyheter – Åhléns stänger & Elle säljer Kicks produkter

Två intressanta nyheter som jag har snappat upp är:

Åhléns stänger alla 30 inredningsbutiker i Norge för att satsa på den svenska marknaden och varuhusen. Hoppas det inte bara är en besparingsåtgärd…

Shoppa skönhetsprodukter från Kicks via tidningen Elle. Jag tror vi får se ännu fler av den här typen av samarbeten där sidor med bra content och många läsare går ihop med en webbshop. Det snygga i den här lösningen är att man kan lägga till produkter direkt på Elle och sedan slussas man vidare till Kicks precis innan köp, och då följer alla varor med i kundkorgen. Mycket snyggt! Vad tjänar Kicks på detta? Förmodligen säljs fler produkter. Och Elle får då säkert provision och/eller ett fast arvode vilket gör att de också har något att vinna på detta.

Vad tycker du om de här nyheterna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.