ANNONS:

Mobilens surf till datorn

surfamedmobil2
Nu har jag fixat så att jag kan använda mobilens surf till datorn. Att jag inte har tänkt på detta smarta tidigare! Det gör att man slipper kolla upp om caféer har Wi-Fi. Eller stugor för den delen. 😉

surfamedmobil
För er som har iPhone men som inte testat detta innan är det bara att gå in på Inställningar och därefter välja Internetdelning. På dator/laptop väljer man sedan iPhone och fyller i det lösenord som visas i mobilen. Klart! Supersmidigt!

Har du testat?

2 Comments

 1. Camilla
  22 June 2015 / 15:51

  Hej på dig – jag behöver köps ny ögonkräm (är 45 år) har du något bra tips? Anti age & uppstramande
  Du är mkt kunnig o insatt i krämer så jag hoppas på svar 🙂

  • 23 June 2015 / 22:18

   Jag har testat ganska många den senaste tiden men inte varit riktigt nöjd. Den senaste från Beautyclubs rea är dock min favorit just nu, den från Priori. Har du annars testat den från Carita som är uppstramande och innehåller pärlemor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.