ANNONS:

Recension av Matrix Cleansing Conditioner

cleansing conditioner
Jag har fått äran att testa Matrix Cleansing som är ett rengörande balsam. Matrix var under flera år mitt favorithårvårdsmärke och det känns kul att få möjlighet att testa nyheter från Matrix. Jag fick den här produkten med ett presskit.

Matrix Cleansing finns i fyra olika varianter och jag valde den för fint hår. Produkten går att använda dagligen eller mellan ordinarie schamponeringar. Den ska verka i fem minuter för att sedan masseras och sköljas ur.

Jag har bara använt Matrix Cleansing en gång men väljer ändå att recensera den för att berätta om min uppfattning här och nu. Direkt efter balsamtvätten upplevde jag hårbottnen fräsch och håret återfuktat. Jag vågade helt strunta i en klick inpackning som efterbehandling, något jag annars alltid brukar använda efter hårtvätt.

Resultatet så här dagen efter är bra, som ungefär som 1-2 dagar efter normal hårtvätt. Jag kommer att varva det här rengörande balsamet med vanliga hårtvättar, men det kommer inte helt att ersätta mitt schampo.

Slutsats: Tummen upp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.