ANNONS:

Smarteyes nya kollektion Wild!

smarteyeswild3

smarteyeswild2

smarteyeswild1
Här är några av bågarna från Smarteyes nya kollektion Wild. Kul med djurmönstrat!

smarteyesminaglasogon
Och här är mina leopardmönstrade glasögon från Smarteyes. De fann jag i en leksakslåda i morse efter idogt letande. 😉 Puh!

Och nu en uppmaning till Smarteyes. Please please please, jag vill ha fler varianter av de här glasögonen som jag trivs så himla bra i. De finns också i knalligt lila och rött och någon färg till, men det hade passat mig bättre och varit så fint med guldiga, ljusbeige eller ljust olivgröna. Kan ni fixa det? 🙂

2 Comments

  1. 5 May 2015 / 22:06

    De översta ska jag titta närmare på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.