ANNONS:

Inspiration: Vardagssnyggt med jeans, randigt och boots

vardagssnyggt
Här tycker jag att Forward har fått till en snygg vardagsstil med slitna jeans, bruna mockaboots med fransar, väska med lång axelrem och randig tröja med extra finess.

4 Comments

  1. 5 May 2015 / 19:32

    Jag har en liten fundering: strumpbyxor. Vilken färg “ska” man ha nu på våren? Svart känns lite vintrigt och det är så svårt att hitta rätt nyans på hudfärgade tycker jag. Att gå utan blir för kallt. Vad tycker du?

    • 6 May 2015 / 23:16

      Jag tycker det kan funka med svart, speciellt om de andra kläderna är mörka eller svarta. Annars är det många som tycker barbent, men själv tycker jag det kan bli snyggt med ljusa, hudfärgade strumpbyxor – såvida de inte är för mörka, för tjocka eller för blanka. Eller så väljer du tunna byxor istället, eller kanske tunna strumpbyxor i en färg? Testa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.