ANNONS:

Gårdagens vårbilder & First Derm

varen1
Knoppar på Magnolian.

varen2
Raberberna! Skulle kunna plocka dem redan nu och göra en mindre men naggande god rabarberpaj.

varen3
Persiljan frodas.

Jag hade ingen som helst möjlighet att blogga igår. Hittade absolut ingen lucka, men så kan det vara ibland. Jag har testat appen First Derm jag skrev om här, och den funkade fint. Vi valde alternativet svar inom 24 h vilket kostade strax under 300 kr. Man kunde få svar inom 8 h men då kostade det strax omkring 600 kr (minns inte exakt). Svaret kom i morse och det är troligt att det är exanthema utslag. När jag söker på detta ser jag mycket riktigt att det stämmer perfekt med vår bild. Skönt att det inte var något värre och att det snabbt går över. Så nu håller jag tummarna för att de inte får någon ny åkomma och att veckan blir helt vab-fri. Jag skulle verkligen behöva en hel jobbvecka utan avbrott.

Nu ska jag försöka få till någon god middag som barnen gillar. Det blir nog pannbiffar, sås och potatis. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.