ANNONS:

Jag är med i senaste numret av tidningen Driva Eget

bloggagenturendrivaeget
Du får inte missa att köpa senaste numret av tidningen Driva Eget om du är intresserad av bloggbranschen. Kul att bloggandet numera räknas som en egen bransch. Jag tipsar om hur du kan tjäna pengar på din blogg och på artikeluppslaget innan intervjuas Emelie Ohlsson som använder bloggen som en marknadsföringskanal. Hon har med hjälp av andra bloggar nått ut med sitt företag. Intressant och bra!

P.S. Det är första gången Bloggagenturen nämns i en tryckt tidning vilket gör att jag tycker det känns extra kul. 🙂 Vill du komma i kontakt med mig gällande agenturen och bloggkampanjer är det smidigast att maila direkt till info@bloggagenturen.se.

6 Comments

  1. 17 April 2015 / 19:04

    Grattis !!! Så roligt./Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.