ANNONS:

First Derm – app som skickar din hudbilder till hudläkare

firstderm
First Derm är en tjänst där legitimerade hudläkare ger medicinska råd vid hudåkommor som t. ex. födelsemärken. Du tar en bild som skickas vidare till hudläkare via appen. Inom 24 timmar får du svar med tips om vård och ev. rekommenderas du att söka vård och behandling vidare. Tänk så bra för alla som slarvar med att kolla upp födelsemärken.

P.S. Jag älskar den här typen av smarta tjänster. Har tidigare uppmärksammat den digitala vårdcentralen KRY. Jag har köpt upp några domäner inom “vård på nätet”-genren. Kanske kan bli jämförelsetjänster eller liknande längre fram.

2 Comments

  1. 7 April 2015 / 21:51

    Men vad smart! Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.