ANNONS:

KRY – en vårdcentral på nätet

KRY - en vårdcentral på nätet
Det blev en hel vab-vecka och då inser jag hur väldigt praktiskt det är att jag till stor del jobbar på distans, ortsoberoende eller som digital nomad om man väljer att använda det uttrycket. Jag pluggar några kurser på distans också.

Mitt tanke är att nästan allt går att göra på distans, men det är så många som inte fattar det, och _det_ är svårt för mig att förstå. Dagens teknik gör ju att möjligheterna redan finns. Att det ska ta så lång tid innan alla inser att folk inte måste sitta fast i samma rum för att vara ett bra team, för att ta ett exempel.

Det gäller förstås inte laborativt arbete, fysisk omvårdnad m.m., men många arbetsuppgifter och tjänster kan utföras på distans, och därför glädjer det mig extra mycket att det ska öppna en digital vårdcentral. Jag har väntat i måååååånga år! KRY heter vårdcentralen på nätet och en av grundarna är Fredrik Jung Abbou (om jag förstått det rätt) som startade Lendo. Helt fantastiskt!

Och med det önskar jag dig en skitbra och kry fredag! 🙂

2 Comments

  1. 6 March 2015 / 23:17

    Jag hyllar också allt som kan göras på distans, suveränt detta, tummen upp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.