ANNONS:

Dagens outfit: Missoni & Michael Michael Kors

tisdagensoutfit
// Lång polotröja MQ // Ullkappa La Redoute // Halsduk Missoni // Stövlar Vagabond // Byxor Zara // Väska Michael Michael Kors // Glasögon Smarteyes //

Jag har varit på Emporia idag för att granska vårmodet, men det var fortfarande mycket rea och inte så mycket kul vårmode som kommit in än. Jag passade dock på att reafynda barnkläder till mina tvillingar på Polarn O. Pyret och Zara. Till mig själv blev det en beige vårkavaj, en randig klänning och ett par skor. Det får jag visa sen. Jag knäppte också lite bilder på det vårmode som fanns så jag har i alla fall lite kul att visa upp här i bloggen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.