ANNONS:

Spegel på golvet där

spegel
Den här golvspegeln från IKEA verkar hur smidig som helst. Trevlig att ha i sovrummet och praktiskt att kunna hänga upp morgondagens kläder. Bra pris också. Hade köpt den direkt om jag bara hade haft plats.

Jag har börjat snegla på husannonser och inser att vi behöver väldigt många rum – de flesta hus är för små. Om vi ändå ska flytta inom kanske två år vill jag förutom ett gigantiskt vardagsrum och fyra sovrum gärna ha ett lekrum på nedervåningen, ett kontorsrum kombinerat med klädkammare och ett träningsrum. Det innebär åtta rum. Lika bra att köpa ett slott. 😉

10 Comments

 1. 20 January 2015 / 09:29

  hahaha…klart du ska ha ett slott!! Vi har rätt stort hus också, men vi är ju 6 personer som bor här nu men har insett att när barnen flyttar så kommer vi att ha ett hav. Och jag vet inte om jag vill flytta härifrån då heller, men man är väl så illa tvungen. Lycka till i hussökandet. Kram Annika

  • 21 January 2015 / 22:06

   Ja, det är en bra aspekt. Man vill ju inte ha för stort sen heller. Svårt det där… Kram!

 2. 20 January 2015 / 09:49

  Åh så snyggt!

 3. 20 January 2015 / 10:09

  har kollat på den men jag vet inte riktigt hur vi skulle ha den 🙂

 4. 20 January 2015 / 14:12

  vi kollar också på hus, men nu är det lite på is iom att vi ska få en bebis. Men jag tycker det är skitsvårt. jag hittar verkligen aldrig the one. för stort, för litet, för dyrt, för sunkigt, osv osv i all evighet.

  • 21 January 2015 / 22:04

   Visst är det svårt, men plötsligt känns det rätt. Det tog oss 9 månader att hitta vårt nuvarande hus.

 5. 24 January 2015 / 14:44

  Jag har den i min hall, tar lite plats dock men vill inte borra i väggarna i onödan (hyresrätt). Gillar förvarings möjligheterna bakom 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.