ANNONS:

Äpplepaj med vaniljkesella från Fredrik Paulúns bok Fastfood

paulunsapplepaj2
paulunsapplepaj1
I helgen testade jag Fredrik Paulúns äpplepaj med vaniljkesella från hans bok Fastfood (finns att köpa här). Det är tänkt som ett mellanmål och jag kan rekommendera både äpplepajen och boken. Istället för vanligt smör används kokosolja och vanligt socker är ersatt med honung. Det finns också kanel, havregryn och hasselnötter i smulpajen.

Vaniljkesellan är gjord på vanlig kesella och vaniljpulver (OBS! ej vaniljsocker) men jag tillsatte någon tesked honung för att få lite sötma. Jag tycker att vaniljsmaken behöver det.

Testa vet jag!

8 Comments

  1. 20 January 2015 / 22:41

    Vag gott…. Kram Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.