Morgonstund har guld i mun

guldmask2 guldmask1 guldmask3
Morgnar har inget med guldstunder att göra för min del. Det är då jag är som tröttast och jag tänker varje morgon “är det redan dags att gå upp”. Men kanske blir det något mer guldskmirande nu när jag har köpt den omtalade och omtyckta guldmasken från Peter Thomas Roth. Jag använde den i morse för att fräscha upp mig innan vi skulle iväg. Tyckte faktiskt den hjälpte till att strama åt, men jag måste testa den fler gånger för att kunna skriva mer om effekten. Men jag kan redan nu säga att den har en stor placeboeffekt i och med guldfärgen! 🙂

Inköpsställen: Jag köpte Peter Thomas Roth 24K Gold Mask med rabatt hos Skincity. Fullpris är 789 kr.

2 Comments

  1. 20 December 2014 / 20:29

    Ångrar att jag inte slog till när den var på rean, typiskt! Skriv gärna om hur du upplever den, när du använt den några gånger. Ha en fin helg.

    • 21 December 2014 / 21:12

      Kommer garanterat att använda den flera gånger den här veckan och därefter blir det en recension. Trevlig julhelg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.