ANNONS:

Julfrukost på Vismarslövs Bageri

vismarlov1
Klockan nio i morse var hela familjen på plats på Vismarlövs Bageri för att äta deras trevliga julfrukost som de anordnat varje helg nu innan jul. De bakar sitt eget bröd och förutom deras traditionella frukostpålägg fanns sill, Janssons, prisnkorvar, köttbullar, julskinka och andra juliga rätter. Det var som ett litet julbord.

vismarlov2
Vi köpte med oss det här julbrödet med julkryddor, men också kavring och vörtbröd som vi frös in inför julafton. Det blev också en äppleglögg och honungssenap från deras egen biodling. Trevligt med hemgjort. Hinner man inte allt själv är det minst lika trevligt att köpa hemgjort som andra har gjort.

Trevlig lördagkväll och hoppas ni julmyser. Bara fem dagar kvar till julafton!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.