ANNONS:

Jag och mina glasögon

glasogon5
Foto: Smarteyes.

Jag försökte beställa de här glasögonen idag i Trelleborg hos Smarteyes. Har visat hur de ser ut på här. Hade med mig recept från Synsam som gäller mina nuvarande glasögon. Eftersom jag behöver något starkare skrev jag dit den styrkan jag har på mina solglasögon (de glasen blev perfekta!), men det godtogs tyvärr inte. Det var väldigt viktigt att jag inte skrivit det själv, trots att jag sa att jag ringt själv och kontrollerat. Och så gick det inte att få prisma utan särskilt prisma-recept, vilket innebär att jag måste fixa det också. Trots att värdena redan var inskrivna i Synsams recept. Prisma är ju inte ens särskilt märkvärdigt, man känner omedelbart om det känns bra för ögonen, och dessutom försöker man inte få prisma om man inte ens behöver eftersom det gör glasögonen tjockare. Kan det vara så många som försöker lura sig till en falsk styrka i glasögonen?

Tyvärr funkar inte mitt presentkort i webbshoppen, för i så fall hade jag kunnat beställa glasögonen där (krävs inte ens ett recept). Jag ska till Synsam på torsdag för att få nya glas, så då får jag passa på att få nytt recept. Jag tror jag sticker direkt till Emporia och testar Smarteyes där istället.

Känns som om det gått troll i det här. 😉 Fortsättning följer…

6 Comments

 1. 3 November 2014 / 22:32

  riktigt snygga bågar….Kram anette

 2. 3 November 2014 / 23:06

  Men så typiskt! De är jättesnygga och passar verkligen dig 🙂

  • 5 November 2014 / 22:20

   Jag måste ha dem på något sätt! Jag tror jag kommit på ett sätt att lösa det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.