ANNONS:

Hittade mina färger från Git Varé

fargkarta
Jag hittade den här gamla färgkartan i helgen. Den innehåller bland annat två paletter med vårens färger, alltså mina, men också roliga fakta om färg. En kul grej var att Git Varé tipsar att våren ska mixa varma och kalla färger och att blått, turkos, grönt, lila och kallt grå alltid kallas kalla färger oavsett underton. Så det kanske snarare är det hon menar med kallt. Mmm, lite förvirrande var det allt.

Tar med mig färgpaletten för nu ska jag kolla in om det kommit något skoj i butikerna.

2 Comments

  1. 3 November 2014 / 19:00

    Åh, vad tråkigt att ni har haft översvämning i källaren. Vi hade det för tre år sedan och har inte fått allt iordning ännu. Kul med färgkartan, ibland hittar man roliga saker som man glömt bort. Ha en fin kväll. Kram Annika

    • 5 November 2014 / 22:23

      Ja verkligen jobbigt men det roliga är att man hittar roliga saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.