Mina jeans från Reign Italia

3raglady7 3raglady8 3raglady9 3raglady10 3raglady11 3raglady12 3raglady14
Här är fler bilder på jeansen från Reign Italia som finns hos Raglady. Det är den här tvätten jag har på mig. Det som skiljer dessa mot andra billigare jeans jag har är att de har en mycket bättre passform och tyget känns också annorlunda. De behöver inte vara illtajta för att sitta snyggt. Kommer att bli mina favoritbyxor! Eller rättare sagt, de har redan blivit favoriter! 🙂

Sista dagen:
I samarbete med Raglady kan jag erbjuda rabattkoden Kathe15 som ger 15% rabatt på allt (dock ej Michael Michael Kors, Marc Jacobs och Tory Burch). Rabattkoden gäller från och med idag och hela helgen. Kan ej kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden.

2 Comments

  1. 5 October 2014 / 11:14

    hur är de i storleken?

    • 5 October 2014 / 12:59

      Normala, jag har 27 i t.ex. H&M och i dessa också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.