ANNONS:

Storrutor

storrutig
Jag har suktat efter en storrutig skjorta och plötsligt hittade jag den hos H&M. Har inte sett den live än, men den ser väldigt fin ut. Naturvit med svarta ränder och av flanell. Priset är 199 kr och den finns i flera olika färgställningar.

Ikväll laddar jag inför en jobbstarten imorgon. Ska bli jättekul att komma igång efter förra veckans VAB. 🙂 Imorgon blir det personal shopping, utflyttning från kontoret, butikskoll till bloggen, besök hos optikern på lunchen för ytterligare en koll och kanske, kanske träning. Jag är inte helt bra, har hosta kvar, men kroppen skriker efter träning.

6 Comments

  1. 6 October 2014 / 07:01

    Den där skjortan är jättesnygg i verkligheten men den fanns bara kvar i stora storlekar när jag var inne på hm sist. Den verkar väldigt populär.
    Mvh Anette Starby

  2. 6 October 2014 / 08:53

    såg dne på H&M =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.