Riktigt snygg tröja från Dagmar

dagmartroja
Nu är det nästan bara tröjor jag spanar in. Vad tycker du om den här tröjan från Dagmar? Jag tycker den ser perfekt ut! Om den beige (?) färgen inte är för mörk tänker jag att den passar väldigt bra på mig, och så hjälper det grå och svarta till att få en snygg samhörighet med underdelar i svart och grått. Samtidigt slipper jag svart närmast ansiktet. Värt att testa kanske! Tröjan finns hos Kotyr och kostar 1495 kr. Materialet är merinoull och jag vet sedan tidigare att Dagmar använder djurvänlig merinoull. Tröjan finns i en annan färgställning också; orange, vitt och svart.

6 Comments

 1. 23 September 2014 / 13:30

  Jättesnygg! Dagmar blir bara bättre och bättre men som fattig student finns det ofta inte utrymme för deras kläder för mig 😉
  Inte jättduktig på vilka färger som passar mig bäst, jag går ofta på vad jag tycker är snyggt men jag vet att beige närmast mitt ansikte inte är en höjdare, dessvärre..

 2. 23 September 2014 / 14:11

  Snygg! Blir lite sugen på den orange.

 3. 23 September 2014 / 21:50

  Supersnygg! Älskar denna typ av grafiska plagg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.